Arkitekttegnede typehuse i nordisk design

Hos os får du et arkitekttegnet typehus. Typehuse er kendetegnet ved byggeri af huse, som tidligere er opført andre steder. Derfor bliver huset billigere at lave og derfor billigere for dig. Derudover får du et typehus, der er testet og kvaliteten sikret.

Vi udvikler dog løbende vores designmuligheder, efterhånden som vi modtager nye ønsker. Designet af det arkitekttegnede typehus, er derfor ikke begrænset til det, du finder på vores hjemmeside. Vi opfylder en lang række ønsker og giver gerne forslag, så længe huset bare er bæredygtigt, i høj kvalitet og sundt at leve i.

Facade

Huset er bygget op af en indvendig trækonstruktion, der udvendigt beklædes med elegante, sorte naturskiferplader. Skiferoverfladen brydes enkelte steder på facaden af rustikke træpaneler.

 

Tag

Tagkonstruktionen er flad med 9% hældning. Taget er beklædt med sort tagpap og stern-kanten fremstår i sortmalet aluminium. Nedløb og arkitekt-tagrender er fremstillet i zink.

 

Vinduer og døre

Vinduer og udvendige døre er i træ/aluminium og er dansk producerede hos Climawintech. Rammerne er i en flot grå nuance, der matcher skiferbeklædningen. Vinduerne er ventilationsvinduer, som sikrer en naturlig og betjeningsfri udluftning af hele huset. Alle vinduer er fra gulv til loft.

Arkitekttegnet typehus

Gulve

I stuen og værelserne træder du ind på flotte plankegulve af enten eg eller ask. I entre, bryggers og baderum er der lagt klinkegulve. Du udvælger selv de plankegulve og klinker, der passer til dit hus hos vores udvalgte samarbejdspartnere.

 

Vægge

De indvendige vægge består af hvide fibergipsplader fremstillet i genbrugsmateriale. De er fuldpudset med lerpuds og malet med hvid lermaling. Kombineret med en optimal papirisoleringsløsning i væggene, er dette med til at give huset et sundt og behageligt indeklima.

 

Indvendige døre

De indvendige døre er af mærket Swedoor. Dørene er glatte, hvide celledøre med karme i hvid og med rustfrie greb.

 

Lofter

Lofterne i alle rum er Troldtekt plader og du har selv mulighed for at vælge farve og struktur. De sikrer en sublim akustik og bidrager til et behageligt indeklima. Lofterne afsluttes med hvidmalede lister.

 

Køkken, bad og entré

Møbler til entré, køkken og bad samt valg af hårde hvidevarer bestemmes og udvælges af dig, hos vores nøje udvalgte samarbejdspartnere. Her lægger vi vægt på kvalitetsprodukter, som så vidt muligt, er dansk produceret og bygget efter bæredygtige principper.

 

*Du kan vælge at få stor indflydelse på, hvordan huset bliver bygget – bare vi ikke skal gå på kompromis med bæredygtigheden.

Flueben Holdbart nordisk design

Flueben Lever op til mere end fremtidens bygningsreglement

Flueben Vedligeholdelsesfrit og til en konkurrencedygtig pris

Gulv
Typehuse i Århus, silkebord, Midtjylland og Jylland
Lofter troldtekt. Behagelig indeklima
Bæredygtighed