Grunde til salg

Har du allerede en plan om hvordan dit hus skal se ud eller er du endnu kun i en idéfase? Vi kan være behjælpelig i alle faserne af husbyggeriet, uanset hvor afklaret du er.

Vi vejleder og bygger efter ønsker og behov i alle byggeriets faser indenfor vores forudsatte standarder for kvalitet og bæredygtighed.

Vi tilbyder specifikke byggeprojekter, du kan deltage i, men du har også mulighed for at starte et husbyggeri, selvom projektet endnu kun er en idé.

Det betyder, at du har mulighed for at kontakte os, uanset om du allerede selv har en byggegrund til dit byggeprojekt eller ej.

Du har også mulighed for at købe den komplette pakke med hus og grund, så du hurtigt kan komme i gang med at bygge. Nedenfor kan du se nogle af de byggegrunde, vi har til salg i øjeblikket.

Denne er solgt – med et DIVERSO hus på.

Overblikket 17 i Rodskov ved Hornslet

Lige nu har vi en grund til rådighed i Rodskov på Syddjursland tæt på Århus.

Det er et åbent projekt og derfor kan du selv være med til at designe huset inden for vores bæredygtige rammer. Det betyder at du med vores hjælp har mulighed for selv at forme huset efter dine og din families behov. Du kan læse en beskrivelse af materialer i et klassisk Jakobsen hus.

Grunde til salg

Lilletoften 1,3,5 og 7 i Rodskov ved Hornslet

4 grunde er klar til byggeprojekter i Rodskov på Syddjursland tæt på Århus.

Hustypen Lilletoft-huset er udviklet til disse grunde.

Med udgangspunkt i denne type, har du mulighed for at forme huset efter dine og din families behov.

Du kan læse en beskrivelse af materialer, der bliver benyttet i de fleste af vores huse.

Grunde til salg