Byggeforløb

Med Jakobsen huse som dit typehusefirma, lægger vi stor vægt på, at du som kunde kan følge byggeriet af dit hus uge for uge.

Byggeriets 5 faser:

  1. Sokkel
  2. Ydervægge og spær
  3. Facade og vinduer
  4. Det indvendige
  5. Aflevering af huset

På skemaet nederst på siden kan du se, hvordan faserne fra start til slut fordeler sig over de 17 uger som byggeriet af et Jakobsen hus typisk varer.

 

Vi følger byggeriet sammen

Dansk byggekvalitetVi guider dig sikkert igennem byggeriet af dit drømmehus. Først når alle indledende møder er afholdt, når aftalegrundlaget er helt på plads og du føler dig tryg ved, at byggeriet kan påbegyndes, så går vi i gang med første fase af byggeriet.

Når vi nærmer os afslutningen af den første fase af byggeriet, indkalder vi dig til et fællesmøde på byggepladsen, hvor vi sammen med dig tager en gennemgang af det foreløbige byggeri.

Vi inviterer dig til gennemgang af byggeriet ved afslutning af hver af de 5 faser. På den måde sikrer du dig, at byggeriet skrider frem som planlagt og vi får i fællesskab afstemt dine forventninger og ønsker løbende.

Forløbet kan selvfølgelig variere i forhold til dine ønsker til de forskellige faser.

 

Dansk kvalitet

Der står dygtige fagfolk bag alle stadier af dit husbyggeri, lige fra arkitektur, design, indretning og plantegning, til selve byggeprocessen og opførelse af huset.
 Det er din sikkerhed for, at dit hus er kendetegnet ved kvalitet og at kommunikationen med os altid er flydende lige fra opkald, e-mails til en snak med håndværkerne på byggegrunden. Vi mener ganske enkelt, at det danske design går godt i spænd med tanken om det bæredygtige byggeri, som er gennemgående for Jakobsen huse.

I Jakobsen huse bruger vi så vidt muligt altid de samme folk til at bygge vores huse og vi overvåger alle faser. Vi bruger derfor ikke flere folk end at vi alle kender hinanden, og derfor står vores håndværkere inde for deres arbejde, hvilket du vil opleve i byggeprocessen med os.

 

 

Hent planen som PDF