Energibesparelse

3 overordnede grunde til at vælge et hus med energisparende løsninger:

  • Du får en konkret økonomisk gevinst i form af en lavere varmeregning.
  • Du får et betydeligt bedre indeklima og større komfort i din bolig.
  • Du får et hus med et energimærke, hvilket gør det attraktivt for købere, hvis du en dag vil sælge.

Vores 2020-lavenergihuse er bedst for både miljøet, din sundhed og din økonomi

Kombinationen af de valgte byggematerialer, ventilationsvinduer, isolering efter BR20 samt valg af varmekilde gør Jakobsen huset til et lav-energihus og du vil derfor opleve meget lave årlige udgifter til opvarmning.

Vores huse er unikke og banebrydende idet de er bæredygtige og samtidig har opnået et A2020 energimærke, hvilket normalt kun ses på huse med solceller og genveksanlæg.
Opvarmning af danske bygninger står for ca. 25 procent af det samlede energiforbrug og cirka 20 procent af CO2-udledningen i DK¹.

Varmekilde

Hele husets behov for varme, varmt vand og ventilation klares i ét system – nemlig via en banebrydende kombination af en højeffektiv Comfort Zone luft/vand varmepumpe og Ventilationsvinduer. Dette system, kombineret med gulvvarme i hele huset, er på mange måder en optimal løsning, idet ventilationsvinduerne trækker frisk forvarmet luft ind i huset via ventiler og derved udnyttes energien i udeluften som omsættes til varmt vand til opvarmning. Samtidig omdanner systemet også den fugtige luft fra fx. badeværelser og køkken til varmt brugsvand. Altså en super økonomisk og CO2 venlig løsning, som hverken fylder eller larmer. Comfort Zone varmepumpen består udelukkende af ét element, nemlig et design-mæssigt flot teknikskab på 60×60 cm der placeres i teknikrummet.

Energibesparelser er en høj prioritet hos mange huskøbere, fordi det sidste du ønsker er en høj varmeregning, der vælter hele dit budget. Det er blandt andet de svingende energipriser, som er med til at skabe usikkerhed om varmeregningen. Derudover bør vi alle tage aktivt del i at mindske CO2-udslippet og sikre et godt miljø for fremtidige generationer.

Regnvandsopsamling

Alle Jakobsen huse er desuden forberedt til et regnvandsopsamlings-system til blandt andet udendørs forbrugsvand, skyl i toiletter og tøjvask.

4 udvalgte løsninger i Jakobsen huse, der hjælper dig med at spare på energien:

  • Luft til vand varmepumpe kombineret med et gulvvarmesystem – den optimale løsning for både dig og miljøet.
  • Ventilationsvinduet, der er verdens første intelligente plus energivindue, som genererer energi til huset og sparer dig for op til 25 procent på dit varme/kølebehov.
  • Papirisolering, som består af cellulose fibre, der holder kulden ude om vinteren og huset behageligt tempereret om sommeren. Papirisoleringen pakker sig tæt om konstruktioner og rør, som udelukker kuldebroer og derfor skal du ikke skrue ekstra op for varmen.
  • Regnvandsopsamling, der sparer på dit vandforbrug og på verdens begrænsede vandressourcer.

I fremtiden er det uundgåeligt at huskøbere vil lægge mere og mere vægt på, at huse er energibesparende – præcis som når vi i dag vægter et godt energimærke når der købes køleskab. Derfor arbejder vi hele tiden på bedre, billigere og mere funktionelle udnyttelser af vores energi i Jakobsen huse. Det giver dig mere økonomisk frihed og et bedre miljø for os alle.

¹ http://www.information.dk/124976