Hus til salg
Dette hus er solgt

Normalt bygger vi dit hus fra bunden, der hvor du ønsker det. Lige nu har vi derudover også en nybygget bolig til salg i Østjylland. Huset er til salg på Djursland tæt ved Århus. Det ligger tæt ved vandet i det eftertragtede Rodskov ved Hornslet. Her har vi også et par byggeklare grunde.

Ønsker du andet end hvad du finder herunder, har vi også en løsning til dig – Kontakt os uforpligtende og så fortæller vi dig, hvad vi kan tilbyde.

Nybygget hus til salg på Djursland
Passivhus sælges

Oplev et bæredygtigt lavenergihus i solidt nordisk design beliggende for enden af lukket villavej i attraktive Rodskov – små 20 minutter fra Århus.

Huset er et specielt bæredygtigt lavenergihus. Det er nybygget og har kun været benyttet som et fremvisningshus og har derfor endnu ikke været beboet.

Huset består af gennemførte løsninger, der sikrer et sundt hjem og det bedst mulige indeklima året rundt. Kombinationen af innovative og miljøvenlige byggematerialer, vinduer og opvarmingsmetoder sikrer et optimalt indeklima, der skaber sunde levevilkår for husets beboere og samtidig tager hensyn til både miljøet og energiforbruget.

En varmebesparende løsning er valgt til husets opvarmning, der sker med en luft-til-vand varmepumpe, som omsætter energien i udeluften til gulvvarme. Desuden udnyttes den fugtige luft i huset til opvarmning af brugsvandet.

Regnvandsopsamling er installeret for at spare på vandforbruget og for at gavne miljøet. Det forsyner toiletskyl, tøjvask og al udendørs vandforbrug med regnvand.

De udvendige materialer er miljøvenlige og meget holdbare og sikrer et næsten vedligeholdelsesfrit hus, der er tilpasset det danske klima og kan holde i mange generationer.

Indretningen er med et nyt åbent køkken med åben forbindelse til en stue med højt til loftet. Et af husets 4 værelser har hems og et andet er indrettet med et stort walk-in closet.

Til trods for åbne rum og højt til loftet skaber materialerne i loft og vægge en behagelig akustik og en ideel lydisolering mellem rummene.