Udpluk af igangværende byggerier

Herunder kan du se lidt fotos fra de byggerier vi er i gang med i øjeblikket.

Billeder fra byggeriet på Overblikket i Rodskov:

Vi bygger endnu et moderne lavenergihus fra Jakobsen huse på Overblikket i Rodskov på Djursland ikke langt fra Århus. Vi har allerede bygger både et 1-plans hus og et 2-plans hus på samme gade, men her har vi valgt at opføre vores nye model DIVERSO – og allerede inden byggeriet er færdigt, har vi nogle heldige købere af dette hus.

Billeder fra sommerhus-byggeri i Boeslum ved Ebeltoft:

I Boeslum, tæt på stranden,  er vi igang med et sommerhus. Det er faktisk vores første sommerhus-byggeri, og vi bygger selvfølgelig efter alle Jakobsen huses bæredygtige og energi-besparende principper. Kunden havde en drøm om “søjler” både udenfor og indenfor – og løsningen blev Robinie stolper, hvilket vi har brugt i andre byggerier tidligere – men aldrig indendørs. Vi synes selv resultatet blev super fedt.

Billeder fra sommerhus-byggeri ved Begtrupvig på Mols:

Helt ude ved vandet, ved Begtrupvig Strand er vi igang med dette fantastiske sommerhus. Det er er arkitektprojekt som kunden selv kom til Jakobsen huse med i efteråret og vi kan godt love, at det bliver et hus med mange arkitektonisk flotte detaljer. Igen bygger vi selvfølgelig efter alle Jakobsen huses bæredygtige og energi-besparende principper.

Billeder fra byggeri af kolonihavehus til Tuborg Haveforening i Gentofte:

Her er vi gået igang med at bygge et kolonihavehus på 50 m2. Vi bygger hele huset færdigt hjemme på værkstedet i Rohde ved Galten – mellem Aarhus og Silkeborg – og så bliver huset transporteret til Gentofte. Vi monterer køkken, badeværelse, afløb, gulve, døre og ALT hjemmefra – så huset er klar til brug efter blot få dage, når det lander i Gentofte. Huset monteres på skruefundamenter.
Vi arbejder på, at gøre denne slags “mini-byggeri” til en fast model i vores sortiment af inspirationshuse.