Husmodeller

Hos Jakobsen huse kan du vælge imellem en række hustyper som alle er udviklet med øje for nutidens mange forskellige familiesammensætninger og forskellige behov i dagligdagen.

Vores fokus ligger først og fremmest på, at bygge bæredygtige, sunde og miljøvenlige lavenergi huse til helt almindelige danskere. Vi bygger – i ordets mest positive forstand – simple og velfungerende boliger, som indeholder præcis hvad du og din familie har brug for – hverken mere eller mindre. Vi vælger fornuftige materialer og løsninger, som gavner både vores natur, miljøet og selvfølgelig husets beboere.

Vi bygger kun huse som vi har erfaring med at bygge. På den måde kan vi garantere at projektet bliver bæredygtigt og at du får den optimale løsning til prisen. Vi bygger i hele Jylland og på Fyn – og satser desuden på, at kunne starte byggerier op på Sjælland i løbet af 2019.

Nogle af vores husmodeller kan tilpasses individuelt ifht planløsning og vi anbefaler altid, at du ringer til os med de spørgsmål du måtte have, så tager vi en fornuftig snak omkring dit fremtidige byggeprojekt.

KLIK HER – og læs mere om hvad et sundt og bæredygtigt Jakobsen huse består af.

Model UNICO

Pris kr. 2.995.000,- inkl.moms

Model ARTISTA

Pris kr. 2.595.000,- inkl.moms

Arkitekttegnet hus

Model VISTA

Pris kr. 3.295.000 inkl. moms

(Denne pris er vejledende på nuværende tidspunkt,
idet vi tager forbehold for, at det første VISTA hus
endnu er under opførelse)

Model Vista

Model DIVERSO

Pris kr. 2.975.000,- inkl. moms.

Model PICCOLO – NYHED!

Pris kr. 1.549.00,- inkl. moms.

Faste designs

De forskellige modeller vi viser her på siden – er de typer af Jakobsen huse der kan vælges imellem, når du ønsker at bygge et nyt, sundt og bæredygtigt hjem til din familie.

Design, byggematerialer og processer ligger fast når der bygges Jakobsen huse – og kun på den måde kan vi sikre, at dit byggeri bliver præcist som vi har aftalt og at vi, i hele processen, tager det lovede hensyn til beboere, miljø og natur.

hus i træ