Om Jakobsen Huse

Vores vision

Tankerne bag Jakobsen huse

…er at blive det foretrukne valg af typehuse og at sætte standarden for det private byggeri med vores bæredygtige og sunde valg af materialer og byggerimetoder.

 

Vores mission

…er at bygge typehuse til den moderne familie, som lever op til mere end nutidens standarder inden for sundhed, bæredygtighed, komfort, udseende og vedligeholdelse.

Jakobsen huset

Vi bygger med omtanke for vores miljø, med fokus på et sundt indeklima og med bæredygtige materialer. Ideen til Jakobsen huset er kommet til igennem længere tids undren over de byggeteknikker, der ligger til grund for nutidens nybyggeri.

Kort fortalt, så er nutidens byggeri en lappeløsning, som startede tilbage i midten af det 20. århundrede. Vi har brugt lang tid på, at eksperimentere med og specialisere os i alternative materialer og byggemetoder, der betyder at vi kan tilbyde et konkurrence- og bæredygtigt typehus til dig, som ønsker at bygge drømmehuset til familien.

Vi opdagede hurtigt, at der var meget stor efterspørgsel på bæredygtige og sunde typehuse til private, men at der var et næsten ikke-eksisterende udbud af den form for byggeri. Derfor arbejder vi hårdt på, at være forgangsmænd på et unikt bæredygtigt typehus-koncept.

Vi mener ikke, at der findes et matchende tilbud på det danske marked, der kan leve op til de standarder, som vi sætter for Jakobsen huse til private.

Jakobsen huset bygges af dygtige håndværkere

Jakobsen huse ApS og Jakobsen tømrer og snedkerværksted er to grene af samme virksomhed. Efter mange år med spændende opgaver inden for blandt andet renoveringer og tilbygninger samt utallige andre typer tømreropgaver valgte vi, at stifte Jakobsen huse ApS, som i dag udelukkende beskæftiger sig med bæredygtigt byggeri til private.

Vi er den første og indtil videre eneste udbyder af bæredygtige typehuse på det danske marked for nybyggeri. I dag bygges alle Jakobsen huse af de dygtige håndværkere i Jakobsen tømrer og snedkerværksted IvS. Begge hører hjemme i Galten i Østjylland, hvor vi har stort værksted, lager og kontorbygninger.

Vi lægger stor vægt på, at alle vores ansatte, både i administrationen og folkene på gulvet, udfører deres daglige arbejde med en stor portion faglig stolthed. Alle vores håndværkere har fokus på den gode service over for dig og vi sender dem gladeligt afsted hver morgen velvidende at de lever op til vores faglige standarder.

Dygtige håndværkere