Book et uforpligtende møde med tømrermester og ejer, Rune Jakobsen

Ønsker du en uforpligtende snak med Rune omkring jeres boligdrømme, så kan du altid ringe ham op på nedenstående nummer. Du er også velkommen til at skrive en mail med lidt info om jeres henvendelse og evt med et forslag til hvornår du gerne vil ringes op, så vender Rune tilbage indenfor få dage.

Hvem er menneskerne bag Jakobsen huse?

Rune Jakobsen rådgiver alle nybyggere der henvender sig til Jakobsen huse. Udover at han er “opfinder” af det sunde og bæredygtige Jakobsen koncept-hus, så er han – med sine mange års erfaring med at projektere og bygge bæredygtige boliger – også den bedste rådgiver for alle de nybyggere der henvender sig med et ønske om, at tage hensyn til både mennesker og miljø når deres nye bolig til familien skal bygges. Når ikke han er optaget af kundemøder så tilbringer han en del tid på landevejene med at tilse alle de igangværende byggepladser – hvor han også altid er tilstede til byggemøder og lign.  
Maria Jakobsen er fast inventar på kontoret og varetager selve driften af virksomheden bla. ved at sørge for at alle “tandhjulene” kører så effektivt og optimalt som muligt og at vores nybyggere føler sig trygge i processen både før, under og efter et byggeri. Det kontraktmæssige samt alt kontakt til myndighederne er også Marias bord. 

Med beboerne i fokus

Jakobsen huse er samlet set bæredygtige helt fra begyndelsen af byggeriet til efterfølgende genanvendelse af byggematerialerne – og vi arbejder på altid at gøre vores aftryk på kloden mindre, for hver gang vi bygger. Vi har i alle processer, fra start til slut, i vores byggerier – og i driften af vores virksomhed – fokus på at sætte så lille et aftryk på miljøet som muligt og skabe de sundeste og mest optimale forhold for beboerne i vores huse. Vi udvælger de byggematerialer, som findes i naturen og som kræver så lidt forarbejdning som muligt og samtidig har vi fokus på genbrug, minimering af spild, affaldssortering samt innovative og miljø/energibesparende løsninger.

Vi bygger hjem, hvor DET GODE LIV skal leves.