Huse

Vores bæredygtige hustyper

Hos Jakobsen Huse kan du vælge mellem mange bæredygtige hustyper. Vi har mange forskellige husmodeller i vores katalog, men ofte ender vores kunder ud med skræddersyede løsninger. Tag kontakt til en af vores rådgivere for at høre nærmere om vores hustyper, og hvad vi kan gøre for dig.

Jakobsen GRUNDhuse

Til dig, der drømmer om et Jakobsen hus skabt til familie og nærvær

Vi har udviklet disse grundhuse med nyt nordisk design for øje og med så simple konstruktioner som muligt, så du som nybygger får mest for pengene når vi bygger for dig.

Jakobsen ARKITEKThuse

Til dig, der drømmer om at bygge et helt unikt Jakobsen hus

Hvad enten du kommer med et færdigt skitseprojekt – eller en hjemmelavet håndskitse – så vil du i tæt samarbejde med vores hold af dygtige konstruktører kunne få designet din egen helt unikke bolig. 

 

Hos Jakobsen huse er vi klar på at designe dine helt unikke boligdrømme.

Vi tilbyder  at tegne dit byggeprojekt op i 3D og samtidig regner vi en pris til dig på, hvad det skal koste at bygge dit hus efter Jakobsen huses sunde og bæredygtige konstruktioner og principper.

Drømmer du om at bygge et helt unikt Jakobsen hus?

For at vi kan stå inde for projektet, stiller vi dog et par krav til projektet;  

  • Huset skal kunne opføres efter Jakobsen huses konstruktionsprincipper.
  • Huset skal imødekomme Jakobsen huses rammer for bæredygtighed og sundt indeklima.
  • Vinduesarealer skal holde sig indenfor krav til energiramme.

Ønskes til tilpasninger der falder udenfor ovenstående rammer drøftes med og vurderes af, Jakobsen huses tegnestue i opstartsfasen.

Cases

159 kvm med ensidig taghældning

Udsigt til omgivelserne fra alle rum i huset

ARKITEKTPROJEKT

Da parret købte deres skønne udsigtsgrund, vidste de at de skulle have et hus der kunne lade dem nyde udsigten fra størstedelen af huset.

152 KVM længehus

Optimal plan for børnefamilien med tilpasset grundhus

ARKITEKTPROJEKT

Da denne nybyggerfamilie skulle bygge deres første hjem, vidste de at der skulle være god plads til hverdagslivet som småbørnsfamilie, samtidig med at husets størrelse og indretning skulle være optimeret og minimalistisk.

195 kvm længehus 

Kig mod naturgrund og bevarede udbygninger

ARKITEKTPROJEKT

På en fantastisk naturgrund på Djursland skulle denne nybyggerfamilie bygge deres drømmehus. De vidste at huset ydre arkitektur skulle passe til den omkringliggende natur, ligesom det også skulle passe sammen med de gamle udbygninger som de ønskede at bevare.

102 kvm længehus

Praktisk hus med centralt køkkenalrum

GRUNDHUS

Nybyggeren ønskede et optimeret og praktisk hus, med plads til gæster, hobby og mange timers afslapning både indenfor og udenfor.

153 kvm længehus

Fokus på det gode indeklima

GRUNDHUS

Nybyggerne i dette hus ønskede et hus med et sundt indeklima, da de håbede at det kunne have en positiv effekt på deres datters astma. Med få tilpasninger fandt de drømmehuset i et af vores grundhuse.

Interesseret i at høre mere? Book et møde med en af vores rådgivere i dag.