HYDRALOOP

HYDRALOOP

HYDRALOOP er et innovativt vandrensningssystem, der renser og desinficerer det vand, der bruges i vaskemaskiner, bad og bruser, til genanvendelse i toiletskyl og vaskemaskine. HYDRALOOP fungerer for familier på op til 5 personer og giver mulighed for vandbesparelser via genbrug af 85 % af husstandens samlede vandforbrug, så den årlige vandudgift bliver betydelige lavere.

Hydraloop Home R

Behandling

Hydraloop-systemet, fjerner snavs, sæberester og anden forurening fra dit bade-, bruse- og vaskemaskinevand uden brug af filtre eller kemikalier.

Det recirkulerende vand fra systemet, kan genanvendes til toiletskylning og tøjvask og evt. havevanding.

Hydraloop kombinerer 6 teknologier til at fjerne snavs, sæberester og andre partikler fra vandet: sedimentering, flotation, flotation under tryk, tvungen skumning og biofiltrering som benytter levende materiale til at nedbryde forurenende stoffer biologisk. Slutbehandlingen er desinfektion ved hjælp af UV-lys

Hydraloop rengør sig selv automatisk med jævne mellemrum, uden at du behøver at foretage dig noget. Af denne årsag er kravene til vedligeholdelse lave.

Med en vejledende pris, inklusive installation, på 60.000 kr., kan HYDRALOOP tænkes ind i nybyggerier fra starten og dermed inkluderes i enteprisesummen.

Ved indflytning vil systemet begynde at give tilbage til husholdningen med det samme, med en besparelse på op til 66% på regningen pr. år.

Internationale patenter er bevilget i Europa og i USA, og yderligere patenter er anmeldt.

Kontakt os her for mere info

          

Læs mere på Hydraloop.com
Hydraloop Home R