Bæredygtige køkkener

Rotpunkt er det oplagte køkkenvalg for dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller bæredygtighed – et Greenline-køkken fra Rotpunkt er nemlig begge dele. Det moderne og alligevel tidløse design varierer fra køkken til køkken, da smag og behag er forskelligt. Til gengæld er den stærke miljø- og bæredygtighedsprofil en Rotpunkt-standard.

Som den eneste køkken-producent på det danske marked GARANTERER Rotpunkt, at vores Svanemærkede låger er lavet af minimum 90 procent bæredygtigt genbrugstræ.

Og det er ikke kun når det gælder træet, men i hele Rotpunkts produktions-proces, at der er fokus på bæredygtighed. På fabrikken i Tyskland har den samlede produktion været 100 procent co2-neutral siden 1. januar 2020. Det er resultatet af, at Rotpunkt i de seneste år har haft fuldt fokus på at minimere klimabelastningen. Blandt andet er der udskiftet store dele af maskinparken for at reducere spild af energi og materialer. Fra januar 2021 forventer Rotpunkt, at hele koncernens samlede energiforbrug vil være dækket af vedvarende energi.

Rotpunkt - Bæredygtigt køkken

Rotpunkt og Jakobsen huse

Hos Jakobsen huse er der i alle vores huse, fra starten afsat et fast beløb til køkken og inventar fra Rotpunkt. Dette beløb inkluderer både køkkenelementer og hvidevarer, samt fx skabe i værelser. Køkkenelementerne er produceret i Rotpunkts Greenline serie, hvilket betyder at bæredygtighed og kvalitet er prioriteret.

Læs mere på Rotpunkts hjemmeside