Mød os

Vi er kvalitetsbevidste husbyggere, der sætter pris på bæredygtighed

Jakobsen huse er den første og indtil videre eneste udbyder af bæredygtige enfamiliehuse på det danske marked for nybyggeri. Som de første på det danske marked har Jakobsen huse udviklet et koncept, som sætter standarden for bæredygtige sunde enfamiliehuse.

Mød os til åbent hus eller en af vores inspirationsdage og få meget mere info om vores unikke tilgang til husbyggeri.

Naturlige materialer – så vidt det er muligt

Vi bruger så vidt muligt naturlige byggematerialer som ikke er kemisk forarbejdet, men forarbejdet med naturlige metoder f.eks. nordisk termotræ, skiffer og lign. Desuden har vi fokus på at hente disse materialer fra bæredygtige kilder og geografisk fra områder så tæt på DK som muligt.

Vi adskiller os ved innovative og unikke miljø -og energibesparende løsninger: F.eks. har vi sammen med Ventilationsvinduet udviklet en indeklimaløsning, hvor vinduer og varmepumpe i kombination leverer både varme, ventilation og varmt vand til boligen.

Vi bygger uden plastdampspærre, uden mineraluld og uden brug af kemi. Vi har fokus på at skabe boliger der kan ånde og som ikke er pakket ind i en plastikpose ligesom traditionelle miljøbelastende enfamiliehuse og 99,9 % af alle andre typer byggerier. Vi pudser væggene i ler og maler med naturmaling uden tilsat kemi og konserveringsmidler, vi bygger udelukkende med akustiklofter – altså bygger vi boliger, som på alle tænkelige måder skaber et behageligt, sundt og optimeret indeklima – til gavn for husets beboere.

Med beboerne i fokus

Jakobsen huse er samlet set bæredygtige helt fra begyndelsen af byggeriet til efterfølgende genanvendelse af byggematerialerne – og vi arbejder på altid at gøre vores aftryk på kloden mindre, for hver gang vi bygger. Vi har i alle processer, fra start til slut, i vores byggerier – og i driften af vores virksomhed – fokus på at sætte så lille et aftryk på miljøet som muligt og skabe de sundeste og mest optimale forhold for beboerne i vores huse. Vi udvælger de byggematerialer, som findes i naturen og som kræver så lidt forarbejdning som muligt og samtidig har vi fokus på genbrug, minimering af spild, affaldssortering samt innovative og miljø/energibesparende løsninger.

Vi bygger hjem, hvor DET GODE LIV skal leves.

Vi vil normalisere dét at bygge et sundt og bæredygtigt hus

Engang stod vi for mange ombygninger og tilbygninger. På de opgaver så vi mange moderne huse og alle de dårlige løsninger i dem.

Kort fortalt er nutidens byggeri en lappeløsning, som kun har været i brug siden 1950’erne. Vi har kigget længere tilbage for at finde de løsninger, som sikrede os mod skimmelsvamp, dårlig akustik og et alt for stort aftryk på miljøet.

Vi har kombineret den gamle visdom med nye materialer for at udvikle det sunde og bæredygtige enfamiliehus. Vores bygningskonstruktører, tømrere og andre håndværkere er specialiserede i at bygge efter vores koncept.

Du finder os på adressen Rohde 1, 8464 Galten, hvor vores administration og tegnestue holder til.

Mød os også til åbent hus og inspirationsdage

På denne side opdaterer vi løbende hvor vi holder åbent hus og inspirationsdage. Vi prøver at holde arrangementer over hele landet, og vi håber du har lyst til at komme og besøge os, hvis det er i dit område. Du finder løbende datoerne for de enkelte arrangementer her.
Tilmeld jer åbent hus herunder ved at sende mail.

Kommende events

 Kolding – Søndag d. 20. august 2023 kl. 13-16 

I marts 2021 afleverede vi dette smukke hus på 153 m2 – til en familie på to voksne og to børn. Familien har nu boet i huset i godt og vel 2 år og har tilbudt os at låne huset til denne fremvisning. De er fortsat utrolig glade for at bo i huset og vi forestiller os, at det kunne være interessant for mange af jer derude, at besøge og opleve et Jakobsen hus som har stået i nogle år.  Kig forbi og få en fornemmelse af hvordan de naturlige materialer arter sig over tid og få en snak med Rune Jakobsen omkring jeres drømme og ønsker for en fremtidig bolig.

Skriv os en mail – så sender vi adressen 🙂

Send en mail til kontakt@jakobsenhuse.dk eller ring +45 40 61 94 93 for at tilmelde.

 Harlev J – dato i 2023 følger 

I løbet af 2023 bygger vi et helt fantastisk længehus på den smukkeste  naturgrund og med stort orangeri. Vi  glæder os til at vise det frem inden de heldige ejere flytter ind.

Send en mail til kontakt@jakobsenhuse.dk eller ring +45 40 61 94 93 for at tilmelde.

Hvem er menneskerne bag Jakobsen huse?

Rune og Maria Jakobsen startede i januar 2016 Jakobsen huse ApS. Med udgangspunkt i Runes baggrund som tømrermester og Marias kompetencer indenfor salg og marketing udviklede de to ildsjæle Jakobsen huses unikke koncepthus. Virksomheden har til huse i de nyrenoverede kontorfaciliteter på den nedlagte landejendom hvor ægteparret også bor med deres 3 store børn, hunde, katte og høns.

Til daglig tilbringer Rune en del tid på landevejene med at tilse alle igangværende byggepladser og derudover er Rune også den første du snakker med hvis du henvender dig med en drøm om at bygge et Jakobsen hus. Han er nemlig 100 meter mester i at rådgive dig som nybygger i en opstartsdialog og hjælper også gerne med at give overslagspriser på de drømme, behov og ønsker vores nybyggere måtte have.
Maria er fast inventar på kontoret og varetager selve driften af virksomheden bla. ved at sørge for at alle “tandhjulene” kører så effektivt og optimalt som muligt og at vores nybyggere føler sig trygge i processen både før, under og efter et byggeri. Det kontraktmæssige samt alt kontakt til myndighederne er også Marias bord.

Det første halve år af virksomhedens levetid var alt på skitseplan men da det første Jakobsen hus stod færdigt i august 2016 og vi dermed kunne bevise, at på trods af alle de alternative indeklimamæssige og bæredygtige løsninger der var valgt som en del af dette koncept-hus, så bestod byggeri så rigeligt ”testen” og samtidig fik Jakobsen huse slået fast at sundt og grønt byggeri på denne måde var mere end realiserbart.

Jakobsen huse blev dermed de første til at bygge et enfamiliehus der fik det bedst mulige energimærke (A2020) uden brug af plastisk dampspærre, uden brug af solceller og uden mekanisk ventilation. Snart stod diverse sammenslutninger af ingeniører, bygningskonstruktører, arkitekter og lign i kø for at få lov at opleve huset som ingen havde troet var muligt at få realiseret og ikke mindst godkendt. Nu er der opført mere end 60 enfamiliehuse for private danskere i hele landet samt et par store botilbud for en offentlig bygherre og hos Jakobsen huse står vi fortsat fast på, at det sunde og bæredygtige er ikke et tilvalg men at det er selve kernen i de huse vi bygger – og der er ingen kompromisser på den konto.