MODEL LANGHUS

160 kvm

LANGHUS 160 – sundt typehus til optimalt indrettet til de fleste

160 kvm. / nye 2020 priser på vej

Drømmer du om et nyt hjem, hvor du kan nyde det gode liv med plads til hele familien? Så er LANGHUS 160 typehuset for dig.
Formen er et klassisk længehus, som gør det billigt for dig at bygge.

Vi har indrettet huset med en stor, lys TV-stue, spisestue og køkken i sammenhæng. Fra køkkenet kan du nyde udsigten ud i haven via terrassedør der også giver direkte adgang til haven fra køkkenet. Store glasdørene i stuen giver adgang til et overdækket indhak der kan fungere som hyggelig terrasse året rundt.

Her får du både et stort soveværelse med walk inn garderobe, 3 gode børneværelser, 2 badeværelser og seperat entré og bryggers – altsammen optimalt indrettet på 160 kvm.

Hele huset opvarmes med gulvvarme.

I bryggerset får du en håndvask, lave skabe med skydelåger og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Vi har også gjort plads til, at du kan få et Hydraloop-anlæg i teknikskabet og derved spare 60 % af din vandregning.

Bæredygtigt Langhus 160m2 Jakobsen Huse

Med LANGHUS 160 får du:

160 m2 bolig
1 forældre-soveværelse med walk inn
3 børne-værelser
2 badeværelse
Sammenhængende køkken, stue og spisestue
Gulvvarme i alle rum
Seperat entré og bryggers

Arkitekttegnet bæredygtigt typehus langhus 160m2 Jakobsen Huse

Billigt typehus med klassisk udtryk

Billigt typehus med klassisk udtryk

LANGHUS 160 er et klassisk stykke arkitektur uden fordyrende detaljer. Vi har udnyttet den klassiske form i længehuset optimalt og sikret dig nem adgang til naturen og et hyggeligt udeliv.

Huset er som udgangspunkt med moderne og stilfulde stålplader på facaden. Den overdækkede terrasse kan optimalt beklædes med linolie-imprægneret og varmebehandlet træ fra Saga Wood og på den måde skabe en smuk kontrast til de mørke stålplader. Saddeltaget er i eksklusive, bæredygtige stålprofiler fra Nordic clickFals.

Hvad koster dette typehus?

Vi tilpasser altid vores modeller til netop jeres ønsker, krav og behov – og regner en pris der matcher præcis dette.

Vi giver dig gerne en pris på at bygge jeres drømmehus.

Indhent tilbud

Planløsning 1

Billederne viser elementer, som ikke er med i prisen. Prisen er beregnet på byggeri i Jylland og på Fyn. Der kan komme tillæg ved byggeri på Sjælland og danske øer uden broer.