MODEL MINI HUS

102 kvm

MINI HUS – sundt typehus optimalt indrettet

102 m2 / nye 2020 priser på vej

Drømmer du om det gode, mere simple liv? Så er MINI HUS på 102 m2 typehuset for dig.
 er indrettet med 1 soveværelse og 2 ekstra værelser til børnene – eller til gæster, kontor eller lign.
MINI HUS på 102 m2 er indrettet med 3 værelser og er til dig der drømmer om en mere simpel hverdag i en bolig med optimalt indrettede kvadratmeter.
Her er plads til det gode liv med partner og børn og huset er perfekt til familien som gerne vil udnytte pladsen optimalt i hverdagen og stadig have plads til det gode liv med gæster.

Vi har indrettet huset med en stor, lys stue og køkken i sammenhæng. Fra køkkenet kan du nyde udsigten ud i haven via dobbelt-terrassedør der også giver direkte adgang til haven fra køkkenet.

Her får du både 3 gode værelser og et stor fællesareal –  altsammen optimalt indrettet på kun 102 kvm. I bryggerset er der håndvask og gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Hele huset opvarmes med gulvvarme.

Med denne model er der tænkt “simpelt” i ordets mest positive forstand. Her er den færdige pakke til dig som ikke ønsker overflødige kvadratmeter og som drømmer om en ukompliceret livsstil. Med vores MINI HUS får du et nøglefærdigt og indflytningsklart “tiny house” hvor vi har sørget for alt hvad der kræves ved husbyggeri – blot du selv har en grund hvor huset kan stå.

Du behøver ikke tænke en masse smarte og pladsbesparende løsninger ind i MINI HUS 102 – der er allerede gjort plads til det hele. Vi indretter gerne efter dine ønsker hvis du har forslag til forbedringer.

Model MINIHUS 102

Med MINI HUS 102 får du:

102 m2 bolig
1 forældre-soveværelse
2 kontor/gæsteværelse
1 badeværelse
Sammenhængende køkken og stue
Gulvvarme i alle rum
Entré
Bryggers

Sundt typehus Bofællesskab Piccolo Jakobsen Huse

Planløsning 1

Planløsning 2

Billederne viser elementer, som ikke er med i prisen. Prisen er beregnet på byggeri i Jylland og på Fyn. Der kan komme tillæg ved byggeri på Sjælland og danske øer uden broer.