MODEL MINI HUS

72 kvm

MINI HUS 72 – til det simple liv

72 m2 / 1.549.000 kr.

Drømmer du om det gode, mere simple liv? Så er MINI HUS på 72 m2 typehuset for dig.
Huset er indrettet med 2 værelser og er til dig der drømmer om en mere simpel hverdag i en bolig med optimalt indrettede kvadratmeter.
Her er plads til det gode liv uanset om du har partner, barn – eller bare skal nyde en solo-hverdag.

Vi har indrettet huset med en stor, lys stue og køkken i sammenhæng. Fra køkkenet kan du nyde udsigten ud i haven via terrassedør der også giver direkte adgang til haven fra køkkenet.

Her får du både 2 gode værelser og et stor fællesareal – altsammen optimalt indrettet på kun 72 kvm. I badeværelset er der gjort plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Hele huset opvarmes med gulvvarme.

Med denne model er der tænkt “simpelt” i ordets mest positive forstand. Her er den færdige pakke til dig som ikke ønsker overflødige kvadratmeter og som drømmer om en ukompliceret livsstil. Med vores MINI HUS får du et nøglefærdigt og indflytningsklart “tiny house” hvor vi har sørget for alt hvad der kræves ved husbyggeri – blot du selv har en grund hvor huset kan stå.

Med MINI HUS 72 får du:

72 m2 bolig
2 værelser
1 badeværelse
Sammenhængende køkken og stue
Gulvvarme i alle rum
Entré

Billigt typehus a la Tiny House

Facaden på MINI HUS 72 er som udgangspunkt stålplader og evt. med en kombination med vandret træbeklædning i linolie-imprægneret termotræ. Taget er et saddeltag med ståltag Nordic clickfals profiler.

Hvad koster det billigste typehus hos os?

Et indflytningsklart MINI HUS på 72 m2 koster kun 1.549.000 kroner (med moms).

Med i prisen er afsat et budget til at købe inventar og hårde hvidevarer. Dem kan du frit udvælge hos vores samarbejdspartnere TVIS og INVITA.

Vi hjælper dig med at finde de trægulve, du ønsker dig i hele huset og klinkerne til badeværelset.

Du kan også få bygget dit MINI HUS med carport, træterrasse og flisebelægning. Ring til os for at få prisen på det hus, du ønsker dig.

Indhent tilbud

Planløsning forslag 1

Planløsning forslag 2

Bæredygtigt og sundt typehus langhus 84m2 Jakobsen Huse
Arkitekttegnet bæredygtigt typehus langhus 160m2 Jakobsen Huse

Billederne viser elementer, som ikke er med i prisen. Prisen er beregnet på byggeri i Jylland og på Fyn. Der kan komme tillæg ved byggeri på Sjælland og danske øer uden broer.