Model PICCOLO 1202019-03-24T09:18:34+00:00

MODEL PICCOLO

120 kvm

PICCOLO 120 – sundt typehus til par uden hjemmeboende børn

120 m2

Drømmer du om et nyt hjem, hvor du kan nyde tosomheden med din store kærlighed? Så er PICCOLO 120 typehuset for dig. Formen er et klassisk længehus, som gør det billigt for dig at bygge.

Vi har indrettet huset med en stor, lys stue og køkken i sammenhæng. Fra køkkenet kan du nyde udsigten på begge sider af huset, og glasdørene gør det let at lufte ud med gennemtræk, mens du laver mad.

Indbyggede skabe sikrer dig den mest effektive indretning af gangarealet, badeværelset og soveværelset.

Soveværelset er stort, men det ekstra værelse er endnu større. Begge værelserne har deres egen udgang til haven og ligger lige overfor badeværelset.

Det er nemt at indrette det ene værelse som kontor, hobbyværelse eller gæsteværelse.

Hele huset opvarmes med gulvvarme. Det sker gennem Living Better-konceptet, som kombinerer de intelligente ventilationsvinduer med en effektiv varmepumpe. Derfor har du minimalt spildplads i bryggersets teknikskab.

I bryggerset får du en håndvask, lave skabe med skydelåger og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Vi har også gjort plads til, at du kan få et Hydraloop-anlæg i teknikskabet og spare 60 % af din vandregning.

Sundt typehus Bofællesskab Piccolo Jakobsen Huse

Med PICCOLO får du:

120 m2 bolig
1 forældre-soveværelse
1 kontor/gæsteværelse
1 badeværelse
Sammenhængende køkken og stue
Gulvvarme i alle rum
Entré
Bryggers

Sundt typehus Bofællesskab Piccolo Jakobsen Huse

Billigt typehus med klassisk udtryk

Billigt typehus med klassisk udtryk

PICCOLO 120 er et klassisk stykke arkitektur uden fordyrende detaljer. Vi har udnyttet den klassiske form i længehuset optimalt og sikret dig nem adgang til naturen fra alle rum.

Huset er som udgangspunkt med vandret træbeklædning helt op i gavlen. Træet er linolie-imprægneret og varmebehandlet træ fra Saga Wood. Saddeltaget er i eksklusive, bæredygtige stålprofiler fra Nordic clickFals.

Hvad koster et lille typehus?

Du kan købe et indflytningsklart PICCOLO 120 hus for kun 1.890.000 kr.

Det er inklusive moms og et fornuftigt budget til inventar og hårde hvidevarer. Vi samarbejder med TVIS og INVITA, som giver dig gode priser på begge dele i god kvalitet.

Har du svært ved at finde ud af, hvilke trægulve og klinker, du skal vælge? Så hjælper vi dig selvfølgelig med det!

Vi bygger også PICCOLO 120-huse med carport, træterrasser og flisebelægninger.

Ring og få den pris, som passer til dine ønsker.

Billederne viser elementer, som ikke er med i prisen. Prisen er beregnet på byggeri i Jylland og på Fyn. Der kan komme tillæg ved byggeri på Sjælland og danske øer uden broer.