Model Piccolo 1022019-04-09T10:57:38+00:00

MODEL PICCOLO

102 kvm

PICCOLO 102 – sundt typehus til den lille familie

PICCOLO er tegnet til familien, som ikke har brug for så meget plads indendøre. Det er perfekt til en mindre familie, par uden hjemmeboende børn eller dem, der gerne vil leve i bofællesskaber.

Eller bare til dem, der ikke vil have så mange værelser at gøre rent på.

Mange af vores kunder har bedt os om at tegne et mindre hus med vores koncept. PICCOLO 102 er resultatet. Her får du et ægte Jakobsen hus med sundt indeklima, rene byggematerialer og et minimalt aftryk på kloden.

Vi ved, at mange gerne vil bygge bæredygtigt. Derfor vil vi også gerne gøre det let for så mange som muligt. PICCOLO overholder BR2018 og er samtidigt lækkert at leve i.

Sundt typehus Bofællesskab Piccolo Jakobsen Huse

Med PICCOLO 102 får du:

102 m2 bolig
1 forældre-soveværelse
2 børneværelser
1 badeværelse
Sammenhængende køkken og stue
Gulvvarme i alle rum
Entré
Bryggers

Sundt typehus Bofællesskab Piccolo Jakobsen Huse

Billigt typehus med klassisk udtryk

Facaden på PICCOLO har vandret beklædning i linolie-imprægneret termotræ. Det flotte træ går hele vejen op i gavlen. Taget er et saddeltag med ståltag Nordic clickfals profiler.

Hvad koster et bæredygtigt typehus?

Vi tilpasser altid vores modeller til netop jeres ønsker, krav og behov – og regner en pris der matcher præcis dette.

Vi giver dig gerne en pris på at bygge jeres drømmehus.

Indhent tilbud
Sundt typehus Bofællesskab Piccolo Jakobsen Huse

Perfekt typehus til bofællesskaber

PICCOLO er – hvis vi selv må have lov at sige det – virkelig velegnet til bæredygtige bofællesskaber og økologiske landsbyer. Huset har gode soveværelser og fællesrum uden at være overdådigt. Husets lille størrelse gør det nemt at få plads til mange familier, som ønsker at bo tæt på hinanden. Her vil mange måltider blive nydt ude af huset, og en del aktiviteter vil foregå andre steder end i dit eget hus.

Vi bygger også gerne fælleshuse, fælleskøkken og vaskehus i samme naturlige udtryk som PICCOLO-huset. Hvis dit bofællesskab skal være bilfrit, kan vi bygge fælles-carporte væk fra husene.

Du har mulighed for at gøre dit PICCOLO-hus endnu mere bæredygtigt ved at genbruge regnvand eller drikkevand til tøjvask og toiletskyl. Det forvandler samtidigt cisternen i dit toilet fra et køle-element til et varme-element.

Vi hjælper dig gerne med at gøre drømmen om et bæredygtigt bofællesskab til virkelighed.

Giv os et ring.

Billederne viser elementer, som ikke er med i prisen. Prisen er beregnet på byggeri i Jylland og på Fyn. Der kan komme tillæg ved byggeri på Sjælland og danske øer uden broer.