Model Unico2019-03-24T09:17:28+00:00

MODEL UNICO

184 kvm

Unico – et typehus med god akustik

184 m2

Unico er det originale Jakobsen hus. Det er et længehus med enkelte forskydninger, som giver det arkitekttegnede typehus sit helt eget udtryk.

Du kan kende Unico på den unikke køkken-karnap. De fremskudte vinduer sørger for, at du kan få sollys ind i køkkenet hele dagen.

Facaden består af en kombination af varmebehandlet træ og naturskiferplader. Karnappen i køkkenet er fremhævet af træet. Træet er fra Saga Wood og behandlet, så det kan holde cirka 100 år uden vedligeholdelse. Med tiden vil træet blive sølvgråt, hvis du ikke behandler det. Vælger du i stedet at give det olie, vil det beholde den friske farve og nemt kunne holde 100 år mere.

Taget har ensidig taghældning og er beklædt med tagpap. Indvendigt giver de skrå lofter spænding og liv til hjemmet. Vi beklæder lofterne med Troldtekt for at sikre dig og din familie den bedste akustik.

Jakobsen Huse - Unico - Bæredygtige typehuse
Unico typehus Jakobsen Huse
Unico Jakobsen Huse Bæredygtige typehuse
Unico karnap Jakobsen Huse Bæredygtige typehuse
Unico køkken Jakobsen Huse Bæredygtige typehuse

Det får du med Unico:

184 m2 bolig
4 værelser
2 badeværelser
Bryggers med skydedør
Walk-in i soveværelse
Unik køkken-karnap
Ventilationsvinduer og varmepumpe

Jakobsen Huse Bæredygtige typehuse model unico stue

Unico – Hvad koster et sundt og nøglefærdigt typehus?

Prisen for et nøglefærdigt og indflytningsklart Unico-hus er 2.995.000 kroner (med moms). Med i den pris får du et fornuftigt budget til indkøb af inventar, hårde hvidevarer, trægulve og klinker.

Prisen er udregnet på baggrund af den viste plantegning. Hvis du er interesseret i at få tilpasset indretningen af Unico, kan vi give dig en pris på det. Vi ændrer ikke på typehusets ydre rammer, fordi det vil kræve en omregning af hele husets ventilations- og varmekoncept.

Er du interesseret i prisen på et Unico hus med integreret carport, udendørs belægning og træterrasse? Så kontakt os og lad os regne på det!

sundt typehus køkken unico Jakobsen Huse
Typehus Plantegning Unico Jakobsen HuseSundt typehus plantegning Unico Jakobsen Huse

Bæredygtigt typehus på 184 kvadratmeter

Unico er vores største typehus. Det er tegnet til familien, som vil have plads til det hele, uden at blive plaget af rumklang.

Vi har delt huset op i en afdeling til forældrene og en afdeling til børnene. Børneafdelingen har to store værelser med direkte udgang til haven. I entreen har børnene adgang til deres eget badeværelse og bryggerset.

Forældreafdelingen er indrettet i forlængelse af stuen med gode rammer til ro. Det store soveværelse har dør til haven, walk-in skab og et stort badeværelse med badekar. Mellem soveværelset og køkkenet ligger husets gæsteværelse. Det er oplagt som kontor eller som husets tredje børneværelse.

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet, men vi har sikret dig mod dårlig akustik og stegeos i sofaen. Køkkenbordet ligger længst væk – i køkken-karnappen – hvor det meste køkkenarbejde vil foregå. Vinduerne lufter hele tiden ud, men spisekrogen har også dobbelte døre til haven, så du nemt kan skabe gennemtræk og hurtigt få frisk luft ind i både køkken og stue.

Gå en tur i Unico lige her:

Vedligeholdelsesfrit typehus facade træ skifer Jakobsen Huse

Prisen er beregnet for byggeri af Unico-huset i Jylland og på Fyn. Der kan være tillæg i prisen i andre dele af landet. Huset er vist med tilvalg, som ikke indgår i prisen.