FUNKIS 179 med GENBRUGSMURSTEN

Kan man bygge bæredygtigt med andet end træ eller skiffer på facaden?

Svaret er JA! Jakobsen huse kan nu tilbyde at bygge bæredygtigt i genbrugsmursten. Du får samme revolutionerende konstruktion som i vores originale bæredygtige træhuse, men i stedet for varmebehandlet træ på facaden, kan du nu vælge mellem tre typer genbrugsmursten. Stenene er monteret på en Fermacell plade som sættes direkte udenpå vindspærren. Vi benytter en præfabrikeret løsning som vi har testet og tilpasset vores sunde og bæredygtige koncepthus og byggemetoder. Derfor er det nu muligt at bygge med mursten og få samme åndbare konstruktion, som er afprøvet af alle vores glade nybyggere.

Vores funkishus er en ægte showstopper, der passer ind i ethvert boligkvarter. Det er til dig, der drømmer om elegante linjer, minimalisme og forskudt design. Vi har samlet alt det bedste fra funkisstilen og indrettet planløsningen, så du får en topmoderne forældreafdelingen med eget bad foruden tre store værelser, viktualierum og god plads til familieliv. Vi er ikke herre over vejret, men med husets optimerede lysindfald har vi sikret dig et behageligt og naturligt lys året rundt.

Nu får du fordelene ved de klassiske typehuse i et gennemtænkt, bæredygtigt hus. Beregningerne og tegningerne er på plads for hele huset, så vi sparer dig for nogle af de kedelige udgifter ved husbyggeriet og giver dig friheden til at tænke på spændende detaljer.

Når du bygger hus med os, får du altid en lækker bæredygtig villa, som sikrer din familie verdens sundeste indeklima og minimalt klima-aftryk. Med Funkis 179 får du de materialer og løsninger, som vores kunder er mest glade for.

”Ring og få en snak med os –
så vi kan regne en pris til jer”

  • 179 m2 bolig i genbrugsmursten
  • Inkl. 200.000,- til køkken og inventar

  • 1 master bedroom og 3 værelser

  • 2 badeværelser

  • Stort sammenhængende køkken og stue

  • Entre, bryggers og viktualierum

  • Gulvarme i alle rum

  • ÆGTE bæredygtigt byggeri

  • Sundt og allergivenligt indeklima
Indhent Tilbud
Donwload produktark

* Uden akryl (plast) og konserveringsmidler
** PEFC – Certificeringsordning for bæredygtigt skovbrug
*** IBS attest – Identitets- Byggelinie og Servitutattest

Se også modellen med træfacade

Her får du samme grundplan og konstruktion, men med facade i varmebehandlet træ.

Du kan vælge mellem lys og mørk samt sort olie.

Læs mere om Genbrugsmursten