Bæredygtigt typehus til familien, som vil bygge uden spild

Nu får du fordelene ved de klassiske typehuse i et gennemtænkt, bæredygtigt hus. Beregningerne og tegningerne er på plads for hele huset. Når du bygger hus med os, får du altid et lækkert træhus, som sikrer din familie verdens sundeste indeklima og minimalt klima-aftryk. Med Langhus 140 får du de materialer og løsninger, som vores kunder er mest glade for.

Det sparer dig for nogle af de kedelige udgifter ved husbyggeriet og giver dig friheden til at tænke på spændende detaljer som …

Hvordan skal værelserne indrettes?

Hvor skal vi lave vores hyggekrog på terrassen?

Hvordan skaber jeg en bæredygtig have til huset?

 

Plantegning på længehus

Misforstå os nu ikke. Langhus 140 handler selvfølgelig ikke kun om at nyde jeres have og udsigt. Men vi har indrettet en klassisk plantegning for et længehus med terrasse ved gavlen, så du og familien kommer tæt på omgivelserne og kan følger årstidernes skiften.

Med Langhus 140 får I fire store værelser samlet om et lyst og lækkert køkken/alrum. Plantegningen giver jer mange muligheder for at få den indretning, som passer bedst til familien.

Typehus i bæredygtige materialer

Vores materialevalg garanterer god akustik i hele huset – uanset om hele familien er samlet eller bare lader dørene stå åbne. Det er en af de store fordele ved at bruge bæredygtige byggematerialer.

En anden er selvfølgelig, at vi tager hensyn til jeres og planetens bedste. Langhus 140 er bygget med de samme bæredygtige materialer, som vi altid bruger. Terrassen og facaden er af linolie- og varmebehandlet træ fra Saga Wood. Sadeltaget har eksklusive, bæredygtige stålprofiler fra Plannja Trend, så det holder mindst lige så længe, som I vil bo i huset.

Vi er helt vilde med det CO2-neutrale køkken og inventar fra Rotpunkt, som passer perfekt til Langhus 140. Derfor har vi valgt at give dig for 150.000 kroner gratis inventar og hårde hvidevarer UDEN beregning.

En af de få ting, du skal tage stilling til er, om du vil spare endnu mere på vandet og varmen. Det kan du gøre ved at tilvælge et Hydraloop-anlæg. Hydraloop opsamler vandet fra dit bad. Efter en rensning bliver vandet genbrugt i vaskemaskine og toilettet. Som en lille bonus har du nu tempereret vand i cisternen, hvor der før stod koldt vand, som din varmeforsyning skulle modarbejde.

”Ring og få en snak med os –
så vi kan regne en pris til jer”

  • 140m2 bolig med træfacade

  • Inkl. 150.000,- til køkken og inventar. (Medfølger ved valg af fast model – bortfalder hvis modellen skal tilpasses)

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • Stort sammenhængende køkken og stue

  • Entre

  • Gulvarme i alle rum

  • ÆGTE bæredygtigt byggeri

  • Sundt og allergivenligt indeklima
Indhent Tilbud
Donwload produktark
Arkitekttegnet 140 m2 bæredygtigt sundt træhus med træbeklædning og stålfacade

* Uden akryl (plast) og konserveringsmidler
** PEFC – Certificeringsordning for bæredygtigt skovbrug
*** IBS attest – Identitets- Byggelinie og Servitutattest

Indhent tilbud